OM NÖRDLABB

E-handel ska inte behöva vara tråkigt! Både kunderna och vi som bygger bolaget bakom ska ha kul. Att jobba med våra produkter är något vi brinner för. NÖRDLABB är vårt sätt att dela med oss av vår entusiasm! 

Vi älskar när kunder hör av sig till oss och frågor om råd. Vi hjälper alltid till med vår kunskap och tillgång till bakomliggande leverantörer. Vi upplever dock att kunder redan söker den bakomliggande kunskap under köpupplevelsen. Därför vill vi dela med oss av det på fler sätt och NÖRDLABB är en början på detta. Detta är ett koncept som kommer att vässas över tiden. Det kommer att integreras mer i shoppen. 

"Kunderna vill ha inspiration, men många webbutiker erbjuder inte tillräckligt mycket av den varan. Vi är en relativt ny spelare och vill skapa inspirerande innehåll. Som handlare vil vil få bäst möjliga relation med kunder som "surfar" förbi. Vi är ju inte riktigt där fysiskt, men vi ska finnas i ord, bild och genom att vara tillgänglig på olika kanaler för hjälp." säger Roy, delägare i Nördic.

Vårt lager är vår 'playground'!

Vi jobbar i vårt lager och vårt lager kommer att vara den platsen där NÖRDLABB hör hemma. Vi har tillgång till alla produkter direkt bakom oss och till alla som jobbar med produkterna. Vi tycker det är så himla mysigt att hänga mellan alla kartonger och lådor och ser fram emot att dela med oss av allt vi vet.

Kort om vad som kommer i  NÖRDLABB

Målet är att löpande producera innehåll som är intressant. Vi hittar på själv, men ni får gärna komma med förslag och tips om hur vi kan göra det intressant för dig. Mail oss på support@noerdic.se om det finns specifika ämnen som vi ska nörda in oss kring!

Vi kommer att ha olika saker, som bland annat att ha spotlights på produkter, prata med folk som jobbar på Nördic eller i branschen samt arrangerar vi roliga tävlingar. Tävlingar kommer att vara kopplade till vår verksamhet och våra produkter. håll koll på sociala media för att alltid var först med vinnande svaret :o 

 

Vi ser väldigt mycket fram emot att göra det här och ser fram emot att göra alla roliga saker som NÖRDLABB öppnar upp för. 

 

NördlabbNyhet